Διαφήμιση - Advertisement
Γκουντάρας: Ατύχημα για τον παρουσιαστή – Ποια είναι η κατάστασή του - Gkourou.com Γκουντάρας: Ατύχημα για τον παρουσιαστή – Ποια είναι η κατάστασή του

Γκουντάρας: Ατύχημα για τον παρουσιαστή – Ποια είναι η κατάστασή του


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τις καλοκαιρινές διακοπές του απολαμβάνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος όμως είχε μία ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα χθες (21/7).

Ένα ατύχημα που είχε τάραξε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, καταλήγοντας σε φαρμακείο προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάστασή του.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των Social Media, μία σφίγγα τον τσίμπησε στη γλώσσα, με τα πράγματα να σοβαρεύουν όταν άρχισε να μην την αισθάνεται έχοντας μάλιστα πετρώσει. Κατευθείαν οδηγήθηκε στο φαρμακείο προκειμένου να του χορηγηθεί κορτιζόνη με ένεση ώστε να νιώσει καλύτερα.

«Με τσίμπησε μία σφίγγα στη γλώσσα,ναι στη γλώσσα και ενώ στην αρχή το πήρα στην πλάκα,όταν άρχισε να πρήζετε και να πετρώνει πήγα σε φαρμακείο(όπως μου είπε ο γιατρός),να κάνω κορτιζόνη…Ρε παιδιά η φαρμακοποιός δε μου έκανε την ένεση με τίποτα…Ευτυχώς ήταν η φίλη μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


Διαφήμιση - Advertisement