Διαφήμιση - Advertisement
Σασμός: Σοκ – Νεκρή η Βασιλική - Gkourou.com Σασμός: Σοκ – Νεκρή η Βασιλική

Σασμός: Σοκ – Νεκρή η Βασιλική


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με τον δεύτερο κύκλο να πλησιάζει οι εξελίξεις που έρχονται φέρνουν τα πάνω κάτω στη συνέχεια με τη Βασιλική να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών.

Ο άντρας με τον οποίο έκανε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον στη σειρά Σασμός, ο Μαθιόs, είναι πλέον στη φυλακή με την κατηγορία τηs δολοφονίαs του Άγγελου και ο Νικηφόροs πολλά χιλιόμετρα μακριά τηs αφού σπουδάζει στην Κρήτη.

Η Βασιλική μένει πλέον στο χωριό έρημη, με μόνη τηs παρέα την Καλλιόπη. Η ζωή τηs έχει πάρει άλλη τροπή και ανυπομονεί για τη στιγμή που ο Μαθιόs Θα αθωωθεί και Θα βρεθεί ξανά στο πλευρό τηs. Όμωs στον δεύτερο κύκλο τηs σειράς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ και αυτό γιατί η Βασιλική θα είναι ο άνθρωποs που Θα πληρώσει τις αμαρτίεs των Σταματάκηδων.

Οπωs έχει ήδη γίνει γνωστό στη σειρά του ALPHA, στο χωριό θα αρχίσει να κυκλοφορεί ο Παύλος Βρουλάκηs, ο ξάδελφοs του Μάρκου, ο οποίos έχει επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό όχι μόνο του ξαδέλφου του αλλά και του ανιψιού του, Πέτρου.

Θα γίνει ξανά ένα με τους κατοίκουs του χωριού αλλά δεν θα είναι λίγεs οι φορέs που θα φανεί προκλητικόs απέναντι στου συγχωριανούs του και κυρίωs σε εκείνουs που έχουν σχέση με την οικογένεια τηs Καλλιόπηs. Όταν μάθει πως ο μόνοs άνθρωποs που αγάπησε πραγματικά στη ζωή του ο Μαθιόs είναι η Βασιλική, Θα οργανώσει το σχέδιο δολοφονίαs της.

Σασμός: Νεκρή η Βασιλική!

Νύχτα θα βρεθεί στο σπίτι τηs και Θα τηs αφαιρέσει τη ζωή χωρίs κανείς να πάρει χαμπάρι το παραμικρό. Τα νέα για τη δολοφονία τηs Βασιλικήs δεν θα αργήσουν να κάνουν τον γύρο του χωριού, αφήνονταs όλουs με θλίψη αλλά και  ερωτηματικά αφού δεν είχε συμμετοχή σε καμία βεντέτα και φρόντιζε πάντα να ηρεμεί  τα πνεύματα.

Η Καλλιόπη κλονίζεται από την εξέλιξη αυτή, όπως και η Αργυρώ που συνεργαζόταν μαζί τηs στο ξενοδοχείο.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλοs Βρουλάκηs θα δείξει να στενοχωριέται από το νέο του Θανάτου τηs, σκεπάζονταs έτσι τη χαρά του για τη θλίψη  που προκάλεσε στην οικογένεια των Σταματάκηδων και κυρίωs στον Μαθιό. Ο μεγάλος γιος τηs Καλλιόπηs Θα βυθιστεί σε πένθος. Τις φωνές του θα ακούσουν όλοι οι τρόφιμοι της φυλακής

Διαφήμιση - Advertisement