Διαφήμιση - Advertisement
Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο - Gkourou.com Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ο ηθοποίος Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος έχει προφυλακιστεί και δικάζεται για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Τα ξημερώματα στις 04:00 περίπου αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα, σύμφωνα με το Mega.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Χθες το πρωί αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, ένα «μούδιασμα» στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Αμέσως διακομίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε από τους γιατρούς ότι έχει υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός ζήτησε και υπέγραψε ο ίδιος το εξιτήριό του για να μην νοσηλευτεί γιατί «δεν ήθελε να θεωρηθεί ότι ήθελε να αποφύγει την παρουσία του σήμερα στο δικαστήριο». Οι γιατροί επικοινώνησαν με την οικογένειά του για να τον μεταπείσει, ωστόσο εκείνος επέμεινε. Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού και τα ξημερώματα να αισθανθεί ενοχλήσεις και να μεταφερθεί και πάλι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωνε πως η κατάσταση της υγείας του είναι εύθραυστη ενώ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προλάβει να καταθέσει και μετά ας πεθάνει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άσχημα ψυχολογικά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το νέο είναι ότι η αρρώστια την οποία αντιμετωπίζει που σιγά σιγά αδρανοποιεί και φθείρει ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού του, έχουν ως πολύ πιθανό αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επέλθει ανακοπή της λειτουργίας της καρδιάς.

Η αγωνία που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να μπορέσει να καταφέρει, να είναι ζωντανός και να μπορέσει να απολογηθεί. Η αγωνία του δεν είναι αν θα ζει, η αγωνία του είναι να καταφέρει να απολογηθεί και μετά ας πεθάνει. Αυτό μου λέει» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Διαφήμιση - Advertisement