Διαφήμιση - Advertisement
All Star : Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται κοντά στο να υπογράψουν - Gkourou.com All Star : Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται κοντά στο να υπογράψουν

All Star : Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται κοντά στο να υπογράψουν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Κάθε εβδομάδα που θα μένει ένας παίκτης μέσα στο Survivor θα έχει λαμβάνειν 5.000 ευρώ. Αυτό αποφάσισε η παραγωγή και έχει ενδιαφέρον το ότι το άφησε να διαρρεύσει. Διότι, είναι σαφές πως ήθελε να ακουστεί προς τα έξω, προς όλους τους επίδοξους συμμετέχοντες. 


Παρακάτω θα δείτε το ρεπορτάζ που έχει κυκλοφορήσει για τους παίκτες που ξεκίνησαν τα ραντεβού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, τρεις παίκτες έχουν αποδεχτεί πλήρως τις συνθήκες και τα δεδομένα του Survivor All Star και απλώς περιμένουν την τελική ειδοποίηση για να υπογράψουν.

Ο Τριαντάφυλλος που δήλωσε πως θέλει να πάει για να αποδείξει την αξία του είναι ένας από αυτούς. Ο Ντάφυ έκανε τις συζητήσεις του και είναι έτοιμος για να πάει εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο. Το άλλο όνομα είναι αυτό του Κώστα Παπαδόπουλου! Ο ζαχαροπλάστης έχει αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι, είναι ένας παίκτης που γνωρίζει η παραγωγή πως δεν θα θέλει να αποχωρήσει με τίποτε και τα έχει βρει σε όλα! Ο τρίτος παίκτης είναι η Έλενα Κρεμλίδου! Η Μαριπόζα είχε αποχωρήσει οικειοθελώς πέρυσι, αλλά είναι έτοιμη να το ζήσει ξανά!

Τρεις χαρακτήρες δηλαδή, από το προηγούμενο Survivor


Διαφήμιση - Advertisement