Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε με την Μαρία Αντωνά – - Gkourou.com Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε με την Μαρία Αντωνά –

Survivor: Ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε με την Μαρία Αντωνά –


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Στο χτεσινό παιχνίδι ερωτήσεων, ο Γιώργος Λιανός έθεσε το έρωτημα στους άντρες της παρέας του «πώς γλιτώνουν την γκρίνια από το σπίτι».

Ο Σοϊλέδης έσπευσε να απαντήσει γρήγορα λέγοντας ότι η δικιά του λύση είναι να μπαίνει στο αμάξι και να φεύγει ενώ όταν γυρνάει πίσω ακούει σχόλια του στυλ «που ήσουν».

Η Μαρία Αντωνά, ακούγοντας τα λεγόμενά του στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» απόρησε με την απάντησή του και δήλωσε έκπληκτη.

Σύμφωνα με την ίδια μάλλον για κάποια άλλη τα έλεγε ο αγαπημένος της καθώς σε καβγάδες μεταξύ τους ποτέ δεν έχει σηκωθεί να φύγει αυτός και μετά να γυρίσει και να τον ρωτάει που ήταν.

Παρόλο την μικρή τους «ασυμφωνία» εξ αποστάσεως, στο χτεσινό επεισόδιο είδαμε άλλη μία τρυφερή στιγμή μεταύ τους καθώς ο Άρης Σοϊλέδης της έστειλε μήνυμα μέσα από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, δίπλα από την απάντησή του σε ερώτηση στο παιχνίδι ερωτήσεων έγραψε «Μαρία Miss u…» δηλαδή Μαρία μου λείπεις με το μήνυμά του να φτάνει φυσικά στην αγαπημένη του μέσω της τηλεόρασης και όχι κάποιας άλλης επικοινωνίας με τηλέφωνο όπως έκαναν στο παρελθόν.


Διαφήμιση - Advertisement