Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Η αποχώρηση του Ταλάντσεβ συγκίνησε τους παίκτες - Gkourou.com Survivor: Η αποχώρηση του Ταλάντσεβ συγκίνησε τους παίκτες

Survivor: Η αποχώρηση του Ταλάντσεβ συγκίνησε τους παίκτες


Διαφήμιση - Advertisement

 



 

 Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (17/6) οι τηλεθεατές του Survivor.

Αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το σχέδιο που πιστεύει πως έχει ο Άρης Σοϊλέδης για τον τελικό.

«Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει.
Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει» ανέφερε ο Σπύρος για τις βλέψεις που θεωρεί πως έχει ο Άρης στο Survivor.

Από την πλευρά του, ο Άρης φοβάται πως σύντομα, αν δεν κερδίζει τις ασυλίες, θα είναι αυτός υποψήφιος.

«Εγώ είμαι βέβαιος πως αν χάσω την πρώτη ασυλία από εδώ και πέρα, θα είμαι σίγουρα υποψήφιος. Περιμένω πως και πως αυτήν τη στιγμή γιατί όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν θέλουν να με βρούνε απέναντί τους αγωνιστικά και πως θα παίξουν στρατηγικά για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Οπότε αναμένω να δω κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν θα τους το κάνω καθόλου εύκολο. Σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα για να την κερδίζω» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor, η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το αγώνισμα και προηγήθηκαν 3-0. Η μπλε ομάδα αντέδρασε φέρνοντας το σκορ στο 4-3 τότε σειρά για να αγωνιστούν είχαν οι Τάλα και Νίκος.

Ο δεύτερος μετά από προσπάθεια να περάσει με μεγάλη ταχύτητα τα εμπόδια, χτύπησε στο κεφάλι πέφτοντας στο έδαφος, με τους πάντες να «παγώνουν». Αμέσως όλοι έτρεξαν κοντά του για να δουν αν είναι καλά, με τον ίδιο να σηκώνεται στη συνέχεια και να λέει πως είναι καλά και πως μπορεί να συνεχίσει.

Ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες συνεχίστηκε από το σημείο που σταμάτησε και στο τέλος ο Τάλα πήρε τη νίκη κάνοντας το 5-3 για τους «κόκκινους».

Τελικά, μετά από αρκετό καιρό - και αφού ο αγώνας έφτασε σε match point - η Μαίη έκανε το 8-7 και έστειλε τους Κόκκινους να φάνε καλά σε μια βίλα και να κάνουν paragliding.

Ακόμα ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί, συναντήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ ή ο Στάθης Σχίζας αποχαιρέτησε το Survivor;

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο «εξολοθρευτής» Σπύρος Μαρτίκας, θα παραμείνει για άλλη μια εβδομάδα, έχοντας καταφέρει να διώξει 11 αντιπάλους!


Διαφήμιση - Advertisement