Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Ζαλίζουν τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει ο Σοϊλέδης - Gkourou.com Survivor spoiler: Ζαλίζουν τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει ο Σοϊλέδης

Survivor spoiler: Ζαλίζουν τα χρήματα που έχει ήδη κερδίσει ο Σοϊλέδης


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ακόμα δεν έχει φύγει από το παιχνίδι και το ποσό που έχει συγκεντρώσει στον τραπεζικό του λογαριασμό είναι απίστευτα μεγάλο. 

Yπέρογκα ποσά μοιράζει σε όσους συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν και αυτό αποδεικνύεται από το χρηματικό ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Άρης Σοϊλέδης.

Με τι ποσά αποχώρησαν, αλλά και πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει όσοι είναι ακόμα στο Survivor;

To ΟPEN παρουσίασε τα ποσά που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής όσοι συμμετείχαν με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει ξεπεράσει αυτά που δίνονται ως έπαθλο, δηλαδή τα 150.000 ευρώ!

Το χαμηλότερο ποσό συγκέντρωσε ο εκκεντρικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Κατάφερε να βάλει στο ταμείο του 8.000 ευρώ.ευκαταφρόνητο ποσό συγκέντρωσαν τα μοντέλα του ριάλιτι. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 50.000 ευρώ ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου με 70.000 ευρώ.

Από τους παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 28.000 ευρώ, το ίδιο ποσό ο «προφεσόρ» Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ και ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ.

Ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το ποσό των 165.000 ευρώ.

Κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ είναι ο Τριαντάφυλλος, όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη του καθώς έφυγε από το Survivor με 200.000 ευρώ. 

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει το πρώτο έπαθλο.


Διαφήμιση - Advertisement