Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 9/6 : Αυτοί κερδίζουν, αυτός αποχωρεί! - Gkourou.com Survivor spoiler 9/6 : Αυτοί κερδίζουν, αυτός αποχωρεί!

Survivor spoiler 9/6 : Αυτοί κερδίζουν, αυτός αποχωρεί!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου  και Γιώργος Ταλάντσεβ, είναι οι παίκτες που βρέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα είναι βέβαιος πως σήμερα (9/6) θα παιχτεί το τελευταίο «δράμα» ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα. Μπορεί η Βρισηίδα να άφησε χθες (8/6) ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσής τους ωστόσο όλα δείχνουν πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια.

Οι δυο ομάδες πάνε στο αγώνισμα γνωρίζοντας πως λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, θα αποχωρήσει ένας πολύ δυνατός παίκτης. Μπορεί χθες το κλίμα να ήταν τεταμένο  ωστόσο σήμερα τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Γιώργος Λιανός κάνει τη δυσάρεστη ανακοίνωση και όλοι μένουν άναυδοι.

Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο;

Οι Μπλε θα κάνουν και πάλι μεγάλο παιχνίδι και θα κατακτήσουν τη νίκη ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Λιανός θα ανακοινώσει ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο επεισόδιο της Κυριακής, στο οποίο θα δούμε το σχηματισμό δύο νέων ομάδων, μέσα από τους αγώνες κατάταξης και τις επιλογές των δύο νέων αρχηγών.

 Δείτε σε λίγο ΕΔΩ τις νέες ομάδες που θα δημιουργηθούν.


Διαφήμιση - Advertisement