Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 8-6: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 8-6: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 8-6: ΒΟΜΒΑ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατρεπτικό είναι το σημερινό 8/6 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς το παιχνίδι έχει αλλάξει. Οι ασυλίες πλέον είναι τρεις και δεν υπάρχουν οι ατομικές, ενώ κάθε εβδομάδα οι ομάδες θα αλλάζουν με τους αρχηγούς τους να βγαίνουν από ατομικό αγώνισμα κατάταξης.

Αυτή την εβδομάδα, μια ασυλία έχει κερδίσει η Μπλε και μια η Κόκκινη ομάδα. Σήμερα λοιπόν, θα αγωνιστούν για την τρίτη και τελευταία όπου θα βγει και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μέχρι στιγμής έχουμε τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το αποψινό ωστόσο επεισόδιο, ξεκινάει με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Σπύρο να πετάνε ο ένας "καρφιά" στον άλλον μετά τον χθεσινοβραδινό τους καβγά στο συμβούλιο του νησιού.

Όλα βέβαια θα ξεχαστούν μόλις οι δυο ομάδες πάνε να παίξουν στο αγώνισμα. Καμία δεν θέλει να ψηφιστεί ξανά, αφού οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά παίκτες έχουν ήδη βγει στον τάκο. 

Έντονος καβγάς ωστόσο θα σημειωθεί στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Ασημίνα και ο Σπύρος θα τσακωθούν ξανά, με την παίκτρια να ξεσπάει και να του ζητάει να μην ξανά αναφερθεί στο όνομα της, καθώς δεν αντέχει συνέχεια να ασχολείται μαζί της.

Ποια ομάδα κερδίζει τη 3η ασυλία 8/6;

Οι Μπλε θα κάνουν μεγάλο παιχνίδι και θα κατακτήσουν τη νίκη και την 3η ασυλία.

Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος;

Τρίτος υποψήφιος ο Γιώργος Ταλάντσεβ...
 
Δείτε σε λίγο ΕΔΩ την εκτίμηση μας για το ποιος πάκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement