Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 30/6: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει; - Gkourou.com Survivor Spoiler 30/6: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;

Survivor Spoiler 30/6: Αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χθες, Τετάρτη 29/6 αγωνίστηκαν για την 1η και προτελευταία ατομική ασυλία της εβδομάδας την οποία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν για τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Το επεισόδιο όμως ήταν γενικά πολύ συγκινητικό, καθώς, Στάθης Σχίζας, Άρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή, μίλησαν για τις τραγικές ιστορίες της ζωής τους.

Σήμερα, από την άλλη, θα αγωνιστούν για την δεύτερη και τελευταία ατομική ασυλία του Survivor 5, από την οποία θα βγει και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Από αυτούς τους δυο λοιπόν, ένας θα αποχωρήσει και την Κυριακή 4/7 οι 4 που θα μείνουν θα παίξουν για την πρόκριση τους στον τελικό.

Απόψε 30/5 όμως, στο στίβο μάχης θα δούμε τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη, ωστόσο, δεν αποκαλύπτεται από το trailer αν είναι σοβαρός η ένας μικροτραυματισμός και θα συνεχίσει κανονικά τον αγώνα. Η πίεση βέβαια θα είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι παίκτες θα ξεσπάσουν σε κλάματα. 

Ποιος κερδίζει τη 2η ασυλία;   

Ο Αρης παίρνει και σήμερα τη νίκη και προκρίνεται στην τελική 4άδα, χωρίς να έχει το παραμικρό άγχος στη διαδικασία της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Νησιού.

Τι θα συμβεί στο συμβούλιο του νησιού:

Εκεί, θα δούμε να επιλέγουν ως υποψήφιο για αποχώρηση και αντίπαλο της Σταυρούλας στην αποψινή ψηφοφορία τον Στάθη Σχίζα. 

Άρα πάμε σε ψηφοφορία με Σταυρούλα και Στάθη.

Ποιος θα αποχωρήσει; 

Η εκτιμήση μας είναι ότι ο Στάθης Σχίζας έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει έπαθλο της Κυριακής.


Διαφήμιση - Advertisement