Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 27-6: Βόμβα! Αυτός είναι οι 3ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor Spoiler 27-6: Βόμβα! Αυτός είναι οι 3ος υποψήφιος

Survivor Spoiler 27-6: Βόμβα! Αυτός είναι οι 3ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, περίπου μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Οι 6 παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο παιχνίδι, βάζουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα με σκοπό την παραμονή τους και στη συνέχεια τη θέση τους στον τελικό.

Μπορεί ήδη να έχουν βγει τα πρώτα spoils για την πρώτη τετράδα, ωστόσο, ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο για το ποια πρόσωπα θα φτάσουν μέχρι το τέλος. Και οι 6 είναι πολύ καλοί αγωνιστικά και πολύ πιθανό είναι να έχουμε ανατροπή.

Απόψε, Δευτέρα 27/6 θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να συζητάνε για τον τελικό. Όλοι χωρίς εξαιρέσεις θα ψηφίσουν στρατηγικά και συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν ανάλογα τον παίκτη που πιστεύουν πως έχει πιθανότητες να αποχωρήσει γιατί δεν θα έχει την στήριξη του κοινού. Γνωρίζουν πολύ καλά πως κάποιοι έχουν πολλούς θαυμαστές εκεί έξω και δεν θα φύγουν με τίποτα...

Επίσης σήμερα, θα δούμε τον πιο δυνατό αγώνα, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Είναι η δεύτερη και τελευταία ασυλία αυτή της εβδομάδας, όπου θα βγουν δυο παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ήδη στον τάκο έχουν βγει ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δυο αποχωρήσεις, καθώς την επόμενη θα δούμε τον τελικό.

Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία.

Ποιος παίκτης είναι ο 3ος υποψήφιος;

Σύμφωνα με πληροφορίες του gkourou.com, ο Άρης Σοιλέδης είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ τον 4ο υποψήφιο.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ