Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 26/6: Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος - Gkourou.com Survivor spoiler 26/6: Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος

Survivor spoiler 26/6: Αυτός ο παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor 5 αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής 26/6, με τον μεγάλο τελικό να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο

Οι παίκτες δίνουν τα πάντα προκειμένου να φτάσουν στο Γαλάτσι και να κατακτήσει ο ένας από αυτούς το πολυπόθητο έπαθλο. Είναι γεγονός πως πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά, το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό σόκαρε τους παίκτες, ωστόσο όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε για το αυριανό επεισόδιο, ο παρουσιαστής φροντίζει να τους το ξανά υπενθυμίσει, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο!

Μάλιστα, στην αρχή του επεισοδίου, βλέπουμε τους εναπομείναντες παίκτες έκπληκτους με την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, με την Μαίη να αποκαλύπτει πως ο Σπύρος ήταν πεπεισμένος πως δεν θα τον διώξει εκείνη, αλλά να που έγινε!

Δείτε ΕΔΩ ποιος κερδίζει την 1η ασυλία 

 Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος

 Ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος;

Η Μαίη είναι η 2η υποψήφια προς αποχώρηση.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει την 2η ασυλία

Διαφήμιση - Advertisement