Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 23/6: Τεράστια ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor spoiler 23/6: Τεράστια ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler 23/6: Τεράστια ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δυναμικά ξεκίνησε το επεισόδιο της Τετάρτης (22/06) του Survivor, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Στα προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας νικητής αναδείχθηκε και τις δύο φορές ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δεν μπορούσε να ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/06) εν τέλει, νικητής βγήκε ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος επίσης δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Μέχρι στιγμής από τα προηγούμενα συμβούλια του νησιού υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Έτσι, προς το τέλος της βραδιάς Κόκκινοι και Μπλε μαζευτήκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός μέτρησε τις ψήφους και τελικά αντί για τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, βγήκαν τέσσερις, καθώς Σπύρος Μαρτίκας και Σταυρούλα Χρυσαειδή ισοψήφησαν!

Συνοψίζοντας, αυτή την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Ο παίκτης που αποχωρεί απ' το Survivor είναι ο...Σπύρος Μαρτίκας.
 
Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης  κερδίζει  έπαθλο της Πέμπτης 23/6.


Διαφήμιση - Advertisement