Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 22-6: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει; - Gkourou.com Survivor Spoiler 22-6: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;

Survivor Spoiler 22-6: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Όπως θα παρακολουθήσουμε απόψε 22/6, Άρης, Ασημίνα και Μαίη θα δηλώσουν ανοιχτά πως θα σκέφτονται και θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα στρατηγικά, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι έχουν στο πλευρό τους τον Σπύρο.

«Αν αυτοί δεν θέλουν απέναντι τους τον Σπύρο, εμείς θα τους τον πάμε απέναντι», ακούγεται να λέει η Ασημίνα και όπως φαίνεται το σχέδιο "εξόντωσης" Μαρτίκα ξεκινάει.

Απόψε επίσης οι παίκτες θα αγωνιστούν για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. 

Όταν πάνε ωστόσο στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία, θα επικρατεί μεγάλη ένταση και άγριος καβγάς ανάμεσα στην Ασημίνα και την Σταυρούλα εξαιτίας του Χρήστου Δάντη.

Ο σημερινός του τσακωμός λοιπόν, θα αφορά το σύντροφό της. Η Σταυρούλα δεν θα διστάσει να πει πως "Εννοείται ο σύντροφός της θα βάλει χρήματα όταν είναι υποψήφια".

Ποιος παίκτης θα κερδίσει την 3η ασυλία και ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι;

O Νίκος Γιάννης  θα κερδίσει την 3η ασυλία ενώ  Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου, Σπύρος Μαρτίκας και Σταυρούλα Χρυσαειδή θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία της Τετάρτης για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ποιος θα αποχωρήσει; 
  
Ολα για την αποχώρηση έχουμε την εκτίμηση ότι θα κριθούν ανάμεσα σε Μαίη Εμμανουηλίδου και Σπύρο Μαρτίκα με την  πρώτη να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.  
  
Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης  κερδίζει  έπαθλο της Πέμπτης 23/6.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement