Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 21/6: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 21/6: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία

Survivor spoiler 21/6: Κλείδωσε! Αυτός ο παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Σήμερα 21/6, θα παρακολουθήσουμε τον Σπύρο να λέει στην κάμερα πως έχει καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά αλλά βάση χαρακτήρα. "Ποιος τελικά από εμάς αξίζει να καθίσει σε μια από αυτές τις 4 καρέκλες; Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά", ακούμε να λέει φαρμακοποιός.

Η όλη ένταση του Σπύρου θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού όπου οι παίκτες θα ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί θα κάνει "επίθεση" στην Μαίη και ο Άρης θα την υπερασπιστεί.

"Δεν επιτρέπω στον Σπύρο να μιλάει στην Μαίη έτσι σε καμία περίπτωση", λέει ο Άρης, αποκαλύπτοντας έτσι πόσο πολύ συμπαθεί και αγαπάει την Μαίη.

Ποιος παίκτης κερδίζει τη 2η ασυλία;

Λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό και όσα θα δούμε στο Γαλάτσι, την παραμονή του για άλλη μια εβδομάδα κερδίζει ο Άρης Σοϊλέδης, καθώς όπως σας γράψαμε νωρίτερα θα κερδίσει και σήμερα την ατομική ασυλία.

 Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης είναι ο 2ος υποψήφιος.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement