Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 12-6: Χαμός! Το έπαθλο φαγητού και οι ατομικές ασυλίες - Gkourou.com Survivor Spoiler 12-6: Χαμός! Το έπαθλο φαγητού και οι ατομικές ασυλίες

Survivor Spoiler 12-6: Χαμός! Το έπαθλο φαγητού και οι ατομικές ασυλίες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στην πιο κρίσιμη καμπή του μπαίνει από την Κυριακή το Survivor, καθώς οι παίκτες που έχουν «επιβιώσει» μετρούν τις τελευταίες ημέρες διαμονής τους στον Αγιο Δομίνικο.

Το ριάλιτι επιβίωσης οδεύει προς το τέλος του και μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν τα πάντα, καθώς θα προκύψει η τελική τριάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της Αθήνας.

Ολες αυτές οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν από σήμερα, καθώς αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του Survivor.

Από τη Δευτέρα το παιχνίδι μετατρέπεται σε ατομικό και κάθε παίκτης θα ορίζει και θα καθορίζει πλέον την τύχη του στον Αγιο Δομίνικο, διεκδικώντας μέσα από την κατάκτηση των ατομικών ασυλιών την αποφυγή της υποψηφιότητας, άρα και μιας πιθανής αποχώρησης.

Πριν φτάσουμε, όμως, στα ατομικά αγωνίσματα που ξεκινούν τη Δευτέρα, θα δούμε απόψε τον Αρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ να κατακτούν τις δύο αρχηγίες της εβδομάδας και να σχηματίζουν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

  • Γιώργος Ταλάντσεβ
  • Στάθης Σχίζας
  • Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
  • Σπύρος Μαρτίκας

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

  • Αρης Σοϊλέδης
  • Σταυρούλας Χρυσαειδή
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Νίκος Γιάννης

Σήμερα και την Πέμπτη τα δύο έπαθλα φαγητού θα διεξαχθούν με ομαδικά αγωνίσματα και θα διεκδικηθούν από Κόκκινους και Μπλε.

Απόψε, νικητές αναδεικνύονται οι Μπλε και έτσι οι συμμετέχοντες σε αυτή την ομάδα θα φάνε καλά και θα έχουν και ένα προβάδισμα έναντι των Κόκκινων στα ατομικά αγωνίσματα της Δευτέρας, της Τρίτης και της Τετάρτης.

Το ενδιαφέρον όλων, πλέον, στρέφεται στην αλλαγή διεξαγωγής των ασυλιών και της μετατροπής τους σε καθαρά ατομικές.

Τρεις θα είναι οι ασυλίες της εβδομάδας, τις οποίες οι 8 εναπομείναντες παίκτες θα διεκδικήσουν μέσα από ατομικά αγωνίσματα και με το σύστημα της διατήρησης των «ζωών» που θα δώσει σε όλους η παραγωγή.

Ο παίκτης που θα διατηρήσει τις περισσότερες ζωές στο τέλος της διαδικασίας, είναι ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας και άρα αυτός που δεν κινδυνεύει να αναδειχθεί υποψήφιος.

Εχει ξεχωριστό ενδιαφέρον όλη η διαδικασία, έτσι όπως θα διεξαχθεί από εδώ και στο εξής και αναμένεται να δώσει νέα πνοή στους δείκτες της τηλεθέασης στο Survivor. Πηγή: dokari

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement