Διαφήμιση - Advertisement
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια αποκάλυψη σοκάρει το Διαφάνι, λίγο πριν το φινάλε - Gkourou.com Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια αποκάλυψη σοκάρει το Διαφάνι, λίγο πριν το φινάλε

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μια αποκάλυψη σοκάρει το Διαφάνι, λίγο πριν το φινάλε


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι "Άγριες Μέλισσες" καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον Γ’ κύκλο να είναι ο πιο συγκλονιστικός που έχουμε παρακολουθήσει.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές της σειράς να έρχονται αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα, αλλά και με εξαιρετικά δύσκολες αποφάσεις.

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος όμως δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μάνας του.

"Δεν θα ησυχάσω αν δεν πληρώσουν για το κακό που μου έκαναν", μονολογεί η Πηνελόπη από την άλλη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει την πολυπόθητη αλήθεια.

Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως κλυδωνίζεται από το βάρος των ενόχων του για το Γιάννο, ενώ ο Σταματάκης κάνει μία απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη.

Την ίδια ώρα, ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του και η Ζωή επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα


Διαφήμιση - Advertisement