Διαφήμιση - Advertisement
Μάνος Δασκαλάκης: Τα πρώτα λόγια του μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας - Gkourou.com Μάνος Δασκαλάκης: Τα πρώτα λόγια του μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Μάνος Δασκαλάκης: Τα πρώτα λόγια του μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας


Διαφήμιση - Advertisement

 


«Συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας που παραδόθηκε στις Αρχές από τους δύο ιατροδικαστές Καλογρηά και Καρακούκη. Μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει ότι δεν πρόκειται να αμφισβητήσει το πόρισμα.

Όπως δήλωσε στο LiveNews ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, δεν θα το αμφισβητήσει, ενώ τόνισε ότι θα δηλώσει ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης. 


Διαφήμιση - Advertisement