Διαφήμιση - Advertisement
Ηλίας Νικολακόπουλος: Η μοιραία βουτιά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας - Gkourou.com Ηλίας Νικολακόπουλος: Η μοιραία βουτιά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ηλίας Νικολακόπουλος: Η μοιραία βουτιά - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Ηλίας Νικολακόπουλος, ο γνωστός πολιτικός επιστήμονας, έχασε τη ζωή του ενώ κολυμπούσε το μεσημέρι της Πέμπτης στην παραλία Αχλάδι της Σύρου.

Το syrostoday μετέδωσε ότι ο ομότιμος καθηγητής εκλογικής κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών βρισκόταν στο νησί καθώς συμμετείχε σε σεμινάρια που πραγματοποιούνταν από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Newsbomb.gr λέγοντας πως «ο εκλιπών είχε πάει νωρίτερα στο εστιατόριο που δούλευε μαζί με τη σύζυγό του και φίλους ώστε να κλείσουν τραπέζι για φαγητό. Το μαγαζί το βρέχει η θάλασσα, οπότε είπαν πρώτα να βουτήξουν και μετά να καθίσουν να φάνε. Άφησαν τα ρούχα τους στο εστιατόριο και πήγαν να κολυμπήσουν. Μετά από λίγη ώρα ακούσαμε να φωνάζουν βοήθεια και είδαμε ότι ο 75χρονος βρίσκονταν σε ύπτια στάση», είπε.

Όταν τον έβγαλαν «στην παραλία του κάναμε ΚΑΡΠΑ, του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο έγινε επί τόπου προσπάθεια ανάνηψης αλλά και στη διαδρομή για το νοσοκομείο Σύρου όπου διακομίστηκε. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο, εν τέλει πιστοποίησαν τον θάνατό του» σχολίασε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η αιτία θανάτου του Ηλία Νικολακόπουλου ήταν η ανακοπή καρδιάς.


Διαφήμιση - Advertisement