Διαφήμιση - Advertisement
Πισπιρίγκου: Ανατριχίλα! Η φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει - Gkourou.com Πισπιρίγκου: Ανατριχίλα! Η φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει

Πισπιρίγκου: Ανατριχίλα! Η φωτογραφία που ανέβασε με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν ξεψυχήσει


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν η μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που, σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών, δολοφονήθηκαν, ξεψυχήσει.

Το πρωινό ανέσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη Μαλένα να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30. Όπως συμπληρώνει η προφυλακισμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας και αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφή μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».


 


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement