Διαφήμιση - Advertisement
Πληρωμένη απάντηση Μπάρκα σε Λατινοπούλου - Gkourou.com Πληρωμένη απάντηση Μπάρκα σε Λατινοπούλου

Πληρωμένη απάντηση Μπάρκα σε Λατινοπούλου


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σε ανάρτησή της στα social media, η οποία έκανε λόγο «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture» βάζοντας στο στόχαστρό της τη Δανάη Μπάρκα και το σώμα. Όμως, η παρουσιάστρια του MEGA δεν μάσησε και απάντησε στην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας. 

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσω της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, ενώ αρχικά σημείωσε ότι είχε ενδοιασμούς για το εάν θα έπρεπε να τοποθετηθεί δημοσίως ή όχι. Ωστόσο λόγω της θέσης της Αφροδίτης Λατινοπούλου και του κόμματος στο οποίο εμπλέκεται, θεώρησε πως θα ήταν περίεργο να μην ειπωθεί τίποτα.

«Σε πιάνει μια λύπη όταν βλέπεις ανθρώπους που το μόνο τους όπλο είναι να σχολιάζουν τρίτους» είπε η Δανάη Μπάρκα.  «Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε η παρουσιάστρια του MEGA, ενώ σημείωσε ότι και με αυτό θέλει να κάνει παιδιά. 

Πρόσθεσε δε ότι η ίδια ως άνθρωπος λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την αλήθεια και το μυαλό της και «όχι χλευάζοντας ανθρώπους».

 


Διαφήμιση - Advertisement