Διαφήμιση - Advertisement
Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η επίμονη ερώτηση που της έκαναν οι αστυνομικοί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Gkourou.com Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η επίμονη ερώτηση που της έκαναν οι αστυνομικοί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η επίμονη ερώτηση που της έκαναν οι αστυνομικοί για τη Ρούλα Πισπιρίγκου


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η εκπομπή T-Live παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας προς τα πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας αλλά και τι εξετάζουν για τους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της Δήμητρας Πισπιρίγκου, οι αστυνομικοί ρωτούσαν επίμονα αν η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε την ίδια να δει αν είναι καλά η Ίριδα, θεωρώντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την αδελφή της ως άλλοθι.

Όπως ανέφερε η Ηρώ Καριοφύλλη στην εκπομπή T-Live: «Οι αστυνομικοί έχουν ένα πόρισμα από το οποίο το 99% είναι οι έρευνες και το 1% οι καταθέσεις που πήραν. Ένα πόρισμα που μιλά για δολοφονίες.

Θεωρούν ότι είναι μονόδρομος η άσκηση των ποινικών διώξεων, όπως και στον θάνατο της Τζωρτζίνας, έτσι και τώρα θα στηριχτούν στο ποιος βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα στα παιδιά. Τα πάντα από την πλευρά της αστυνομίας θα έχουν τελειώσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live.


Διαφήμιση - Advertisement