Διαφήμιση - Advertisement
Survivor - Σοφιάνα: «Ο Άρης δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει» - Gkourou.com Survivor - Σοφιάνα: «Ο Άρης δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει»

Survivor - Σοφιάνα: «Ο Άρης δεν είναι ο μόνος που έχει παρανομήσει»


Διαφήμιση - Advertisement

 


H πρώην πλέον παίκτρια του Survivor βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Love it» όπου και συνομίλησε με την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ενώ δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια και τον μεγάλο καβγά τους καθώς λίγο πριν αποχωρήσει. Όπως δήλωσε η ίδια, δε μετανιώνει για τα ξεσπάσματά της καθώς είχε φτάσει στα όριά της με τον Τάκη και αυτά τα ξεσπάσματα έδειχναν με ειλικρίνεια το τι βίωναν εκεί μέσα.

«Στο σκηνικό με τον Τάκη, δεν αναιρώ τα όσα είπα. Ο Τάκης μου μίλησε για τα ψυχολογικά μου, άρχισε να λέει ότι είμαι άχρηστη, έλεγε ότι φέρνω ήττες επειδή έχω ψυχολογικά. Ο Τάκης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τις καταστάσεις αλλά σας πληροφορώ ότι σε στιγμές που δεν καταγραφόμασταν ο Τάκης ήταν 10 φορές πιο απειλητικός από εμάς.», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη αναφέρθηκε στην φιλία της με την Ασημίνα λέγοντας πως απορεί αν υπήρξαν ποτέ φίλες και ότι έχει στεναχωρηθεί από τη συμπεριφορά της. Σύμφωνα με τη Σοφιάνα η Ασημίνα ξέρει πολλά προσωπικά της και την πλήγωσαν τα ψέματα που είπε για αυτήν και ιδιαίτερα τα όσα έμαθε αφότου βγήκε ότι είπε για αυτήν.

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Άρη Σοϊλέδη και σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί για την ίδια και αυτόν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει η Σοφιάνα έχει ήδη συνομιλήσει με την σύντροφό του Μαρία Αντωνά για τις φήμες που βγήκαν για τη σχέση της με τον Άρη. Ανέφερε ότι είχε μαζέψει κάποια στιγμή όλη την ομάδα να ρωτήσει γιατί βγαίνουν αυτές οι φήμες και μόνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραδέχτηκε ότι τα είπε στις κάμερες.

Ακόμη, δήλωσε ότι υποστηρίζει τον Άρη καθώς θεωρεί ότι δέχεται πόλεμο από τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι γιατί είναι δυνατός παίκτης, αλλά και από την παραγωγή καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικά είπε ότι αν και ήταν δίκαιη η ποινή του δεν ήταν ο μόνος που παρανόμησε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα οποία δεν τιμωρήθηκαν ποτέ.

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί