Διαφήμιση - Advertisement
Σάλος στο Survivor: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις! - Gkourou.com Σάλος στο Survivor: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις!

Σάλος στο Survivor: Τρεις παίκτες μιλούν κρυφά με Ελλάδα - Οργή Ατζούν με απολύσεις!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Τούρκος παραγωγός ενημερώθηκε μέσα από καταγγελίες πρώην παικτών και αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος δράση. Ποιοι έχασαν τη δουλειά τους στην παραγωγή και οι παίκτες που αποβάλλονται.

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το ριάλιτι επιβίωσης, όλα δείχνουν πως και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο. Η αιτία; Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και μάλιστα τις τελευταίες μέρες επιδεινώθηκε. 

Την ίδια στιγμή ακούγεται πως τρία άτομα της παραγωγής απολύθηκαν για διαρροή πληροφοριών και μάλιστα η μια καταγγελία φαίνεται πως είχε γίνει από παίκτρια που αποχώρησε μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τον Άρη Σοϊλέδη, που τιμωρήθηκε για παραβίαση των κανόνων μετά από κρυφή επικοινωνία που είχε με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα, πηγές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν επικοινωνία με δικά τους άτομα από την Ελλάδα και παίρνουν πολύτιμες πληροφορίες (για τους ίδιους).

Πρόκειται για ένα άτομο από την κόκκινη ομάδα που μιλάει με σύντροφο, και δύο άτομα από τη μπλε ομάδα που επικοινωνούν με συγγενείς.

Αυτό μάλιστα, έχει γίνει γνωστό στους συμπαίκτες τους και για αυτό τον λόγο υπάρχουν συνέχεια εντάσεις και καβγάδες.

Πηγή: iciao.gr

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί