Διαφήμιση - Advertisement
Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Απαντάει για πρώτη φορά για την κλωτσιά - Gkourou.com Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Απαντάει για πρώτη φορά για την κλωτσιά

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Απαντάει για πρώτη φορά για την κλωτσιά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο Γιώργος Κατσαούνης ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, όμως έχει προλάβει ήδη να δώσει το στίγμα του μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram.

Μέσα από εκεί λοιπόν έδωσε και μια πρώτη απάντηση για την κλωτσιά στον Τάκη Καραγκούνια ενώ έστειλε ένα μήνυμα σε όλους όσους τον στήριξαν για την παραμονή του στο παιχνίδι το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης στην ανάρτηση του έγραψε: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΌΣ».

Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης έδειξε ανεπηρέαστος από την άσχημη εξέλιξη που πήρε η εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνοντας όπως χαρακτηριστικά είπε το μεγάλο του έπαθλο, που δεν είναι άλλο από την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση για το ποια ομάδα κερδίζει 

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρεί

Διαφήμιση - Advertisement