Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 23/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 23/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία

Survivor spoiler 23/5: Αυτός ο παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 



Μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor 5. Έχουν μείνει μόνο 11 άτομα, ενώ μια παίκτρια φαβορί υπάρχει ανησυχία πως θα αποχωρήσει λόγω υγείας.

Όπως παρακολουθήσαμε στο σημερινό 23/5 trailer, τα πρώτα μαχαίρια έχουν βγει ανάμεσα σε όλους. Η Βρισηίδα προσπαθεί να σώσει τον αγαπημένο της Σπύρο Μαρτίκα από την αποχώρηση και πολλά θα ακουστούν στις δυο καλύβες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα δηλώσει πως θα έκανε τα πάντα για να τον σώσει, ακόμη και να μην αγωνιστεί με δύναμη στο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, με σκοπό να χάσουν και να βγει στον τάκο ο ίδιος ή κάποιος πιο αδύναμος παίκτης προς το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Άρη Σοϊλέδης μάλιστα που θα πληροφορηθεί για όλα αυτά, έξαλλος δηλώνει πως αν καταλάβει πως κάποιος από την ομάδα του δεν παίξει όπως πρέπει, τότε θα γίνει χαμός.

Στον στίβο μάχης για ακόμη μια φορά θα σημειωθούν πολλές εντάσεις, αφού οι τελικοί πόντοι θα κρίνονται σε δευτερόλεπτα...

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού... Η Στέλλα θα κάνει επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη, αποκαλύπτοντας πως έχει γυρίσει την πλάτη του στους κάποτε φίλους του. Δεν θα διστάσει επίσης να αποκαλύψει πως τους θάβει πίσω από την πλάτη τους...

Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία 23/5;

Οι Κόκκινοι κατακτούν απόψε τη νίκη, κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και στέλνουν τους Μπλε ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.

Ποιος παίκτης κερδίζει την ατομική ασυλία από τους Μπλε;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης Σοϊλέδης κερδίζει την ατομική ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.


Διαφήμιση - Advertisement