Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 22/5: Ανατροπή με την ατομική ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 22/5: Ανατροπή με την ατομική ασυλία

Survivor spoiler 22/5: Ανατροπή με την ατομική ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (22/5) Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν κρύβουν τη χαρά τους που αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ήταν τόση η χαρά που είναι μία στιγμή που ίσως, να μην ξεχάσω», θα πει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου θα δηλώσει «επιτέλους, τόσο ανακουφισμένη».

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν σε ένα νέο απαιτητικό στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Να θυμίσουμε ότι για την Κόκκινη ομάδα έχει ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο κανόνας των δύο δεδομένου ότι έχει μόνο δύο κοπέλες, τη Μαίη και τη Στέλλα, οι οποίες δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι να μείνουν δύο κοπέλες και στην Μπλε ομάδα.

Ποια ομάδα θα είναι όμως η νικήτρια;

Κάπως έτσι φτάνουμε σε μια από τις πιο κρίσιμες ομαδικές ασυλίες του φετινού Survivor. Ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης;

Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν για νίκη των Κόκκινων έγινε τελικά η ανατροπή και οι Μπλε κατακτούν την 1η ασυλία. 

Τι θα συμβεί με την ατομική ασυλία;

Λόγω ότι Στέλλα και Μαίη δεν μπορούν να ψηφιστούν, σήμερα δεν θα υπάρξει ατομική ασυλία διότι εαν χάσουν και αύριο τον 2ο αγώνα ασυλίας οι Κόκκινοι  τότε Σπύρος, Τάλα και Σταθης θα είναι αυτόματα και οι τρεις υποψήφιοι.

Τι θα γίνει όμως εάν κερδίσουν οι Κόκκινοι τη 2η ασυλία;

Τότε θα πάμε σε αγώνα ατομικής ασυλίας μόνο για τους Μπλε για να βγουν με την γνωστή διαδικάσια δύο υποψήφιοι(ένας απο κάλπη και ένας από ατομική ασυλία) ενώ ο δεύτερος υποψήφιος από τους Κόκκινους θα βγει ξανά από την κάλπη για να υπάρξουν συνολικά 4 υποψήφιοι.  

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement