Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 22/5:Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία - Gkourou.com Survivor spoiler 22/5:Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor spoiler 22/5:Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής (22/5) Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου δεν κρύβουν τη χαρά τους που αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ήταν τόση η χαρά που είναι μία στιγμή που ίσως, να μην ξεχάσω», θα πει μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου θα δηλώσει «επιτέλους, τόσο ανακουφισμένη».

Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν σε ένα νέο απαιτητικό στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη.

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Να θυμίσουμε ότι για την Κόκκινη ομάδα έχει ενεργοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ο κανόνας των δύο δεδομένου ότι έχει μόνο δύο κοπέλες, τη Μαίη και τη Στέλλα, οι οποίες δεν μπορούν να ψηφιστούν μέχρι να μείνουν δύο κοπέλες και στην Μπλε ομάδα.

Ποια ομάδα θα είναι όμως η νικήτρια;

Κάπως έτσι φτάνουμε σε μια από τις πιο κρίσιμες ομαδικές ασυλίες του φετινού Survivor. Ποιος θα είναι ο νικητής της πρώτης;

Οπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα οι Μπλε είναι αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία και στέλνουν τους Κόκκινους ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου τους προς αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος  

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement