Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 16-5: Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα - Τουρκία; - Gkourou.com Survivor Spoiler 16-5: Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα - Τουρκία;

Survivor Spoiler 16-5: Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα - Τουρκία;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Απόψε θα δούμε Έλληνες και Τούρκους να αγωνίζονται διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο του Ατζουν, ένα πάρτι μπάρμπεκιου σε βίλα στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα προβολής των ασυλιών αλλάζει, με την πρώτη ασυλία να διεξάγεται Τρίτη, τη δεύτερη Τετάρτη και την αποχώρηση θα τη δούμε κανονικά την Πέμπτη.

Τι θα δούμε σήμερα...

Ακόμα ένα συγκλονιστικό Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα 16/5 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά το έπαθλο φαγητού που κέρδισαν οι παίκτες της νέας Μπλε ομάδας, θα δούμε ένα γεμάτο ένταση αγώνισμα που θα παίξουν οι ομάδες μαζί και με... άλλους παίκτες.

Συγκεκριμένα, όπως θα αποκαλύψουν, Μαρτίκας, Σοϊλέδης και Ασημίνα, θα παίξουν εναντίων των All Star παικτών της Τουρκίας, δηλαδή των καλύτερών παικτών που έχουν περάσει ποτέ από το Τούρκικο Survivor.

Η νικήτρια ομάδα, θα μεταφερθεί σε μια βίλλα στην οποία θα γίνει ένα θεματικό πάρτι. Γνωρίζουμε πως όποτε μπαίνει ο Ατζούν στο παιχνίδι τα έπαθλα είναι μεγάλα!

Δείτε το trailer ΕΔΩ

Ποιοι κερδίζουν στο Ελλάδα  - Τουρκία;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μικτή ΜΠΛΕ ομάδα Ελληνων και Τούρκων παικτών κερδίζει το έπαθλο

Θα επανέλθουμε σε λιγο με το οριστικό  ΕΔΩ

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement