Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 11-5: Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε τελικά η Ναυσικά - Gkourou.com Survivor Spoiler 11-5: Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε τελικά η Ναυσικά

Survivor Spoiler 11-5: Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε τελικά η Ναυσικά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Αγιο Δομίνικο και όλα δείχνουν πως η επικοινωνία που είχαν παίκτες με τον... έξω κόσμο, έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα στον τρόπο σκέψης τους, καθώς θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι έχουν σταλεί διάφορα μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Το επεισόδιο που προκάλεσε την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη με απόφαση - ποινή της παραγωγής ήταν η πρώτη «βόμβα» στα θεμέλια της Κόκκινης ομάδας.

Η αποχώρηση που θα δούμε απόψε, μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος τερμάτισε στην τελευταία θέση, αποτέλεσε το δεύτερο πλήγμα.

Και η χαριστική βολή έρχεται από τη Ναυσικά...

Η Ναυσικά αποχώρησε πριν από λίγες ώρες από το Survivor και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα, επικαλούμενη στην παραγωγή προσωπικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι πολλά τα ερωτήματα γι' αυτή την κίνηση της Ναυσικάς, καθώς μέχρι προχθές δεν είχε δώσει κανένα δείγμα (επίσημα τουλάχιστον) πως προτίθεται να θέσει εαυτόν -οικειοθελώς- εκτός συνέχεια του Survivor. Πηγή:dokari 

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ τις νέες σύνθεσεις των ομάδων.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Τετάρτη 11-5


Διαφήμιση - Advertisement