Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 5: Χώρισαν Μαρτίκας και Βρισηίδα - Gkourou.com Survivor 5: Χώρισαν Μαρτίκας και Βρισηίδα

Survivor 5: Χώρισαν Μαρτίκας και Βρισηίδα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το... ειδύλλιο των δέκα ημερών ολοκληρώθηκε στο Survivor 5, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου να ακολουθούν χωριστούς δρόμους, ύστερα από τους καβγάδες τους στο προηγούμενο επεισόδιο.

«Δε μπορεί να καταλάβει τι είναι δίκαιο. Δε ξέρει να ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος στον Στάθη για την Βρησηίδα.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε επίσης.

«Το Story τελείωσε» δήλωσε κατηγορηματικά στον Στάθη Σχίζα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη έκλαιγε με λυγμούς στην προσωπική συνέντευξή της. 

Δείτε  ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο Ατζούν στο Ελλάδα - Τουρκία την Πέμπτη


Διαφήμιση - Advertisement