Διαφήμιση - Advertisement
Σπύρος Μαρτίκας: Πήρε το ok από την αδελφή του για τη Βρισηίδα - Gkourou.com Σπύρος Μαρτίκας: Πήρε το ok από την αδελφή του για τη Βρισηίδα

Σπύρος Μαρτίκας: Πήρε το ok από την αδελφή του για τη Βρισηίδα


Διαφήμιση - Advertisement

 

 


 

Η αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” σχετικά με το Survivor αλλά και την φημολογούμενη σχέση του φαρμακοποιού με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

“Είναι πραγματικά μία μικρή επιτυχία γι’ αυτόν να καταφέρει χωρίς να είναι γνωστός, έτσι με την αξία του να φτάσει ως εκεί. Το θέμα είναι ότι το φετινό Survivor, όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον είναι ένα σκληρό ριάλιτι. Ο Σπύρος πρέπει να επιβιώσει σε μία κατάσταση αρκετά δύσκολη”.

Σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τον Σπύρο Μαρτίκα να έχει έρθει κοντά με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η αδελφή του φαρμακοποιού ανέφερε: “Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μία κούκλα. Ο Σπύρος δεν μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί αυτό ίσως και να τον χαλαρώσει λιγάκι, ίσως να τον απωθήσει και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη γιατί αλλιώς δεν νομίζω να αποσυμφορηθεί η ένταση. Το πρόγραμμα έχει γίνει πλέον ακατάλληλο για ανηλίκους, είναι τρομερό. Πραγματικά δεν μπορώ τους καβγάδες. Όταν είναι Σάββατο που βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Προτιμώ να μην δουν”.

Η ίδια αποκάλυψε πως ο αδελφός της χώρισε έναν μήνα πριν μπει στο Survivor. “Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε”.Οριστικό! Δείτε ΕΔΩ τις νέες ομάδες


Διαφήμιση - Advertisement