Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής - Gkourou.com MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής

MasterChef: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Πλέον το MasterChef έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς μετά την αποχώρηση που έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Παρασκευής (13/05), έχουν μείνει μόλις επτά παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (12/05), η κόκκινη ομάδα δέχθηκε την ήττα στην ομαδική δοκιμασία του «τοίχου», με αποτέλεσμα τα μέλη της να πρέπει να μπουν στη διαδικασία να παλέψουν για την ασυλία, ούτως ώστε να γλιτώσουν τη δοκιμασία αποχώρησης.

Καθώς οι παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά, αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Στον πρώτο γύρο δεν τα κατάφεραν η Ελπίδα Μορφούλη κι ο Νίκος Μπέρκας κι ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους δυο, τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο στον β’ γύρο της δοκιμασίας ασυλίας

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Οι τρεις υποψήφιοι χρειάστηκε να δείξουν στοχοπροσήλωση κι έμφαση στη λεπτομέρεια, ούτως ώστε να προχωρήσουν ένα βήμα παρά πέρα στο μαγειρικό διαγωνισμό. Τα όρια πλέον έχουν στενέψει επικίνδυνα κι όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό του MasterChef.

Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει την αποχώρηση.

 

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί