Διαφήμιση - Advertisement
Masterchef spoiler 13/5: Αποχώρηση έκπληξη – Φεύγει ο πιο δυνατός παίκτης - Gkourou.com Masterchef spoiler 13/5: Αποχώρηση έκπληξη – Φεύγει ο πιο δυνατός παίκτης

Masterchef spoiler 13/5: Αποχώρηση έκπληξη – Φεύγει ο πιο δυνατός παίκτης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Γιάννος και Πάνος εναντίον Ελπίδας και Νίκου σε μια μονομαχία για την ατομική ασυλία, με τους πρώτους να παίρνουν τη νίκη και τους δεύτερους να οδηγούνται αυτόματα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης.

Στο σημερινό επεισόδιο όμως όλα θα ανατραπούν καθώς το παιχνίδι θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως παίζεται αλλιώς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Έτσι, ο Γιάννος και ο Πάνος θα κοντραριστούν για την λευκή ποδιά, με τον ηττημένο να πλαισιώνει την Ελπίδα και τον Νίκο Μπρέκα σε αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης. 

Masterchef spoiler 13/5: Αυτός αποχωρεί!

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι κι αυτοί που θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά του σημερινού καλεσμένου, Γιώργου Κατάρα που θα φέρει ένα πιάτο αντάξιο του χρονικού σημείου που βρίσκεται το παιχνίδι.

Οι αστοχίες και τα λάθη θα προδώσουν έναν παίκτη που δεν θα τα καταφέρει και θα μαζέψει τα πράγματα του προκειμένου να αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Νίκος Μπρέκας που έχει καταφέρει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, με τον τραγουδιστή που μπήκε στις κουζίνες και έκανε τη διαφορά να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι στο οποίο είχε εισέλθει μετά τις επιστροφές των παικτών.


Διαφήμιση - Advertisement