Διαφήμιση - Advertisement
Ψέματα: Το δεύτερο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ – Τι συνέβη - Gkourou.com Ψέματα: Το δεύτερο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ – Τι συνέβη

Ψέματα: Το δεύτερο επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ – Τι συνέβη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Alpha, «Ψέματα», ωστόσο αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ.

Το δεύτερο επεισόδιο επρόκειτο να προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 22:40 αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς “Σασμός”. Το κανάλι είχε προηγουμένως «βομβαρδίσει» τους τηλεθεατές με το τρέιλερ οι οποίοι έμειναν να περιμένουν…

Τελικά η εξήγηση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στα social media. “Το 2ο επεισόδιο της σειράς ΨΕΜΑΤΑ δεν θα μεταδοθεί λόγω τεχνικού προβλήματος” ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ψέματα: Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Ανδρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι. Η Κάτια ενημερώνει την αδερφή της, Έλενα, ότι η ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον βιασμό της από τον Ανδρέα κοινοποιείται από όλους. Η Έλενα δείχνει να μην έχει πρόβλημα με αυτό καθώς ο σκοπός της ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τι άνθρωπος είναι ο Ανδρέας. Η Κάτια τότε της επισημαίνει ότι όποιος μαθαίνει έχει και άποψη και ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι καλοπροαίρετοι και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη πως η προσωπική της ζωή θα γίνει πρωτοσέλιδο.

Ο Άρης παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα του Ανδρέα για να τον ενημερώσει πως η καθηγήτριά του, Έλενα, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως την βίασε μετά την έξοδό τους. Ο Ανδρέας βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως και λέει στον γιο του πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί