Διαφήμιση - Advertisement
Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη - Gkourou.com Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η Ρούλα Πισπιρίγκου απέστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, τόσο για τα μνήματα των παιδιών τους και το σπίτι που διέμεναν στην Πάτρα, όσο και για στοιχεία από το κινητό της τηλέφωνο που η ίδια τον κατηγορεί ότι διαρρέει προς τα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ζητά από τον Μάνο Δασκαλάκη να της απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

Όπως λέει στο εξώδικο, βρίσκεται στις φυλακές και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους. Αφήνει αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη κατηγορώντας τον εμμέσως ότι κάνει τη ζωή του και ενδιαφέρεται για τα μνήματα των παιδιών. Τον καλεί, δε, να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα.

Στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλά και για το κινητό τηλέφωνο της, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη. Σύμφωνα με την ίδια, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα στο όνομα του εν διαστάσει συζύγου της και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνει πως έτσι ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι δίνει τα στοιχεία σε δημοσιογράφους για να δημοσιοποιούν τηλεφωνήματα και συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα.

Ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Τέλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα. Σημειώνει πως πρέπει να πάρει από το σπίτι ό,τι θέλει, ώστε στη συνέχεια οι συγγενείς της να αδειάσουν το σπίτι.

Καλεί τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.


Διαφήμιση - Advertisement