Διαφήμιση - Advertisement
Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: Σε μένα δεν περνάνε αυτά, θα κάνω μήνυση - Gkourou.com Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: Σε μένα δεν περνάνε αυτά, θα κάνω μήνυση

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: Σε μένα δεν περνάνε αυτά, θα κάνω μήνυση


Διαφήμιση - Advertisement

 


Καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ήταν η Βάνα Μπάρμπα και στο φινάλε της κουβέντας πέταξε «βόμβα που άφησε τους παρουσιαστές με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε επιχειρηματία των media που φέρεται να την εξαπάτησε, αλλά δεν ήθελε να αναλύσει το θέμα μέχρι, όπως είπε, να είναι καλυμμένη νομικά.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους» είπε.Και συνέχισε: «Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι. Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα. Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά».


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement