Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με σφαίρες το βενζινάδικο του πρόεδρου των βενζινοπωλών της πόλης - Gkourou.com Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με σφαίρες το βενζινάδικο του πρόεδρου των βενζινοπωλών της πόλης

Θεσσαλονίκη: «Γάζωσαν» με σφαίρες το βενζινάδικο του πρόεδρου των βενζινοπωλών της πόλης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πυροβολισμοί και τρόμος σε βενζινάδικο στην Περαία στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον πρόεδρο των βενζινοπωλών Θέμη Κιουρτζή…

Επίθεση με σφαίρες πραγματοποιήθηκε στο βενζινάδικο του προέδρου των Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης, Θέμη Κιουρτζή γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στο βίντεο του εσωτερικού κυκλώματος, είδε ο ίδιος ένα τουλάχιστον άτομο που πυροβόλησε πέντε τουλάχιστον φορές.

Ο άγνωστος δράστης φέρεται να πυροβόλησε, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τουλάχιστον επτά φορές κατά του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Την επίθεση αντιλήφθηκε ο πρόεδρος της ένωσης βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης ο οποίος έκανε λόγο για έναν δράστη.

Στα τζάμια είναι ορατά τα σημάδια από τις σφαίρες. «Γάζωσαν το κατάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Κιουρτζή. Αξίζει να σημειώθεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που δέχτηκε επίθεση το κατάστημά του.

Σημειώνεται ότι το πρατήριο υγρών καυσίμων του προέδρου των βενζινοπωλών της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε σχετικά απομακρυσμένη περιοχή. Ο δράστης δεν πλησίασε για να κλέψει κάτι. Ήθελε όπως φαίνεται να στείλει ένα «μήνυμα» με τους πυροβολισμούς και απομακρύνθηκε πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί. Ευτυχώς από τη μαφιόζικη επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Survivor 5: Οριστικό! Δείτε στο Instagram ποιος παίκτης αποχωρεί