Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας ο Πάνος Ιωαννίδης – Οι πρώτες δηλώσεις για την γέννηση του γιου του - Gkourou.com Σε πελάγη ευτυχίας ο Πάνος Ιωαννίδης – Οι πρώτες δηλώσεις για την γέννηση του γιου του

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πάνος Ιωαννίδης – Οι πρώτες δηλώσεις για την γέννηση του γιου του


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης. Η σύντροφος του γνωστού σεφ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ευτυχές γεγονός, αλλά και ότι ο γιος του θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

“Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ. Πήγαν όλα τέλεια” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 “Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Μάλλον αν θέλεις γίνεται. Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαι καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα” είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ.


Διαφήμιση - Advertisement