Διαφήμιση - Advertisement
Μυστήριο με τον 41χρονο που αγνοείτο επί 50 ημέρες – Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά - Gkourou.com Μυστήριο με τον 41χρονο που αγνοείτο επί 50 ημέρες – Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά

Μυστήριο με τον 41χρονο που αγνοείτο επί 50 ημέρες – Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά


Διαφήμιση - Advertisement

 


Μυστήριο επικρατεί πίσω από την εξαφάνιση ενός 41χρονου από τη Λάρισα, ο οποίος εμφανίστηκε την Τετάρτη τον Λιμενικό Σταθμό Πλαταμώνα. Ο 41χρονος Λαρισαίος αγνοείτο επί 50 ημέρες, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 31 Μαρτίου από τον Πλαταμώνα.

Ο 41χρονος εμφανίστηκε στον Λιμενικό Σταθμό του Πλαταμώνα και είπε στους τους λιμενικούς ποιος είναι. Ήταν φανερά ταλαιπωρημένος και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν ο 41χρονος όλο αυτό το διάστημα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι περιπλανιόταν στο βουνό του Ολύμπου, όλες αυτές τις ημέρες.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τον Πλαταμώνα το πρωί της 31 Μαρτίου 2022. Εκείνη την ημέρα είχε πάει με τη μητέρα του για να πάρουν κάποια έπιπλα, προκειμένου να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους στην Λάρισα. Κάποια στιγμή ο 41χρονος έφυγε με κατεύθυνση περίπτερο της περιοχής, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Μάλιστα για τον εντοπισμό του 41χρονου είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement