Διαφήμιση - Advertisement
Εύβοια: Στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 36χρονου και εκείνος επέστρεψε σπίτι και… κοιμόταν - Gkourou.com Εύβοια: Στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 36χρονου και εκείνος επέστρεψε σπίτι και… κοιμόταν

Εύβοια: Στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 36χρονου και εκείνος επέστρεψε σπίτι και… κοιμόταν


Διαφήμιση - Advertisement

 


Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με τον 36χρονο ο οποίος αγνοείτο στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, εν μέσω κακοκαιρίας, έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στη Δίρφυ και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν, ωστόσο η επικοινωνία μαζί του ήταν δύσκολη. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα επιχείρησαν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ. Επίσης, υπήρξε συνδρομή από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές και την ΕΛ.ΑΣ., ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 36χρονος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική, αναφέροντας πως έχει χαθεί και κινδυνεύει. Ενώ τον όλοι αναζητούσαν, εκείνος κατάφερε να βρει τον δρόμο και να επιστρέψει στο σπίτι του στο χωριό Λούτσα. Όμως, δεν ειδοποίησε κανέναν και έπεσε για ύπνο, με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται. Και προφανώς δεν σκέφτηκε κανείς να τον αναζητήσει στο… σπίτι του. Σήμερα το πρωί, όταν τον είδαν στο χωριό, όλοι απόρησαν καθώς γνώριζαν για την έρευνα που βρισκόταν σε εξέλιξη. Τελικά, οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και η επιχείρηση έληξε.


Διαφήμιση - Advertisement

Διαφήμιση - Advertisement