Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 30-4: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο για το “Πάρκο των Μαϊμούδων” (update) - Gkourou.com Survivor spoiler 30-4: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο για το “Πάρκο των Μαϊμούδων” (update)

Survivor spoiler 30-4: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο για το “Πάρκο των Μαϊμούδων” (update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Οι εντάσεις στην μπλε ομάδα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο και αυτή την φορά να δέχεται τα «πυρά» του Τάκη Καραγκούνια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μιλώντας στις γυναίκες της ομάδας ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τάκης Καραγκούνιας έχει πιάσει τον ποδοσφαιριστή λέγοντας του πως δεν πρέπει να τον βάλουν σε ψηφοφορία απέναντι στον κομμωτή καθώς αυτή θα σημάνει και την αποχώρηση του από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο 30χρονος σημείωσε πως ο Τάκης τα έχει κάνει πάνω του με αυτό το σενάριο κάτι που επιβεβαίωσε και η Σοφιάνα Αβραμάκη λέγοντας πως το άγχος έχει καταβάλει τον παίκτη των μπλε.

Από τη δική του πλευρά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στις κάμερες στράφηκε εναντίον του συμπαίκτη του ο οποίος προσπαθεί όπως είπε να τον βάλει στο στόχαστρο πλησιάζοντας τους υπόλοιπους παίκτες που όμως δεν δίνουν βάση στα λεγόμενα και τους ισχυρισμούς του.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να βάλουν τα δυνατά τους και να τα δώσουν όλα σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη, συγκέντρωση ομαδικότητα αλλά και τα ταχύτητα.

Φυσικά, το έπαθλο από μόνο του αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες των δύο ομάδων καθώς τους νικητές περιμένει το πάρκο των μαϊμούδων!

Η ένταση τόσο μεταξύ των αντιπάλων όσο και των συμπαικτών θα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με ορισμένες απίστευτες σκηνές να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών.

Δείτε ΕΔΩ το trailer 

Ποιοι θα πάνε στο πάρκο των μαϊμούδων ;

Η πρώτη εκτιμήση του gkourou.com ΕΔΩ ήταν ότι οι Μπλε θα αντιδράσουν και θα κερδίσουν τον αγώνα επάθλου του Σαββάτου.

Ισχύει;

Ναι..

Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν πριν από λίγο μας επιβεβαιώνουν την αρχική μας εκτίμηση ότι οι Μπλε θα πάνε στο πάρκο των μαϊμούδων.

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ φυσικά με το οριστικό spoiler αλλά και με τις πρώτες πληροφορίες για την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement