Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 12-4: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί - Gkourou.com Survivor spoiler 12-4: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor spoiler 12-4: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 Σκληρή μάχη μέχρι τέλους για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο Survivor.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, οι Μπλε αναδείχθηκαν νικητές, με τους Κόκκινους να αναγκάζονται να υποδείξουν έναν συμπαίκτη του για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος αυτή την εβδομάδα δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην ένωση των δύο ομάδων.

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Διάσημοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη από τους Μπλε, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφια την Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ ο Στάθης Σχίζας από τους Κόκκινους τον Νίκο Γιάννη.

Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Στέλλα Ανδρεάδου σάρωσε στην ψηφοφορία και παραμένει στο Survivor. 

Αν και όλοι περίμεναν να αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε η ανατροπή και τελικά ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος 

Φυσικά θα έχουμε και την επιβεβαίωση ΕΔΩ μετά το γύρισμα του συμβουλίου.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Διαβάστε επίσης:

Δούκισσα Νομικού: Υποψήφια «έκπληξη» για να την αντικαταστήσει στο «Πρωινό»

ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Ο Ατζούν φέρνει στο Survivor All Star αυτόν που θα κερδίσει!

J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που θα δούμε στο μουσικό show

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ