Survivor: Με κλάματα η αποχώρηση του Σάββα - Gkourou.com Survivor: Με κλάματα η αποχώρηση του Σάββα

Survivor: Με κλάματα η αποχώρηση του Σάββα


 


Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης της ομάδας που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Σάββας.

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες τους, που ήθελαν να φύγει για το καλό της ομάδας τους ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Σταυρούλα με τόσο μικρή παρουσία στο παιχνίδι, κατάφερε να παραμείνει, παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

Από την πλευρά τους, Ανδρέας και Μαίη «πλάνταξαν» στο κλάμα μετά την ανακοίνωση του Λιανού.

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα και τα αποχαιρετώ όλα. Θα σας βλέπω από έξω και πραγματικά θα σας στηρίζω. Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ πέρα» είπε ο Σάββας Κάλφας.

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το Σάββατο 12/3

Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ