Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 9/3:Ανατροπή; Αυτοί κερδίζουν σήμερα - Gkourou.com Survivor spoiler 9/3:Ανατροπή; Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler 9/3:Ανατροπή; Αυτοί κερδίζουν σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή για το Survivor καθώς ένας παίχτης θα αποχωρήσει από το νησί μετά το συμβούλιο του νησιού.

Παράλληλα η «νέα» Σταυρούλα παραμένει στο στόχαστρο των συμπαιχτών της που την κατακρίνουν για τη συμπεριφορά της με την ίδια να απαντά σχεδόν δακρυσμένη για όσα της καταλογίζουν.

«Έχω μάθει πολύ στα δύσκολα κα έχω αντέξει πάρα πολύ στη ζωή μου» ακούγεται να λέει λίγες ώρες πριν το κρίσιμο συμβούλιο του νησιού στο Survivor στο οποίο η ίδια είναι μια από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση.

«Εμένα να με χτυπήσουν όσο θέλουν γιατί πολλά πράγματα βγαίνουν προς τα έξω και προσπαθούν να μειώσουν εμένα, θα βγουν αυτοί και θα ζημιωθούν γι’ αυτό» προσθέτει η ίδια όπως φαίνεται στο trailer για το σημερινό (9/3) επεισόδιο.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη 9/3;

 Όπως σας είχαμε αναφέρει και στην πρώτη μας εκτίμηση, οι πληροφορίες ήθελαν τους Μπλε να καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη μετά από τρία στραβά αποτελέσματα.

Τελευταίες πληροφορίες όμως θέλουν τους Κόκκινους να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίζουν.

Δεν είναι οριστικό!

ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler


Διαφήμιση - Advertisement