Διαφήμιση - Advertisement
Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει ποιος έστησε την παγίδα στη Μαρίνα - Gkourou.com Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει ποιος έστησε την παγίδα στη Μαρίνα

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει ποιος έστησε την παγίδα στη Μαρίνα


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργης ανακαλύπτει ποιος έστησε την παγίδα στη Μαρίνα και είναι έτοιμος να δράσει ενώ ο Μάνος βιώνει δύσκολες στιγμές μετά την κράτηση της Μαρίνας από την Αστυνομία.

Μυρτάλη, Βασιλική και Ευτυχία κάνουν τα πάντα προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά την φίλη τους και αποφασίζουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο.

Η Εύα είναι αποφασισμένη να μείνει μόνιμα στην Αρεόπολη για αυτό και αναζητεί με αγωνία σπίτι ούτως ώστε να βάλει μπρος τα σχέδια της ενώ η Αρετή ετοιμάζει την δική της επίθεση καθώς θέλει να ανακαλύψει ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Στάθη.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και βγαίνει ραντεβού με την Ελένη ενώ ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει την μητέρα του και για αυτό της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του.

Τέλος, η δίκη του Φίλιππου για το πυροβολισμό του Στέφανου πλησιάζει, προκαλώντας ανασφάλεια τόσο στον ίδιο, όσο και στη Χάιδω και τη Βασιλική καθώς θα έρθουν αντιμέτωπη με την οργή των Καπερνάρων. 

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της ελιάς (8/3, 21:00):

Ο Στέφανος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Μυρτάλη προχώρησε τόσο εύκολα στη ζωή της και το πρώην ζευγάρι συγκρούεται μπροστά σε κόσμο.

Ο Ανέστης παίρνει εξιτήριο και ο Δημήτρης προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, αφού πρώτα όμως διώξει τη μητέρα του.

Ο Ιάκωβος δίνει ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να φύγει η Κατερίνα από την Μάνη και ενημερώνει την Αθηνά πως πλέον μπορεί να κοιμάται ήσυχη.


Διαφήμιση - Advertisement