Μετά τον τσακωμό του Σάκη Αρσενίου με τον Τάκη Καραγκούνια, σειρά έχουν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η πρώτη ψήφισε την συμπαίκτρια της για να βγει στον τάκο. Στην κάμερα μάλιστα, ανέφερε πως οι περισσότεροι έχουν νευριάσει μαζί της γιατί τους χάλασε τα σχέδια.
Στην παραλία λοιπόν οι δυο συμπαίκτριες θα τσακωθούν άσχημα, με την Ναυσικά μάλιστα να βγαίνει εκτός εαυτού και να φωνάζει. Ο Άρης Σοϊλέδης που θα μπει ανάμεσα τους για να τις χωρίσει θα τα.. ακούσει άσχημα. Θα επηρεάσει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και την επίδοση τους στο αγώνισμα;
Όσον αφορά το σημερινό αγώνισμα θα έχει έπαθλο επικοινωνία! Και οι δυο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ, καθώς μετά το φαγητό το να μιλήσουν με κάποιο πρόσωπο της οικογένειας τους είναι το πιο σημαντικό.Ο στίβος μάχης θα έχει πολλά εμπόδια, αλλά και νερό κάτι που τον κάνει ακόμη πιο δύσκολο!
Δείτε το trailer ΕΔΩ
Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας 22-2;
Σύμφωνα με πληροφορίες του gkourou.com οι Διάσημοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας.
Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης αποχωρείSurvivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2
