Για αγώνισμα με έπαθλο φαγητό έπαιξαν στο αποψινό (22/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι
Δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στο παιχνίδι ο Άρης Σοϊλέδης και ήδη η συμμετοχή του στο αγώνισμα και στον πάγκο των Διάσημων του Survivor 5 έχει δημιουργήσει αντιδράσεις κυρίως στην απέναντι πλευρά, αυτή των Μαχητών.
Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, ο Γιώργος Κατσαούνης δεν παίρνει με καλό μάτι την είσοδο του ποδοσφαιριστή στους Διάσημους καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν δυνατό παίκτη και την ίδια στιγμή μία ισχυρή προσωπικότητα. Πρόκειται για έναν συνδυασμό που μπορεί να οδηγήσει κάποιον μέσα στο Survivor 5 μέχρι και στον τελικό.
Οι Διάσημοι από τη μεριά τους δείχνουν να μην έχουν κανένα θέμα με τη νέα προσθήκη στην ομάδα τους μιας και μετά την αποχώρηση του Βαλάντη αυτό που ήθελαν ήταν η είσοδος ενός δυνατού παίκτη που θα τους βοηθήσει να πάρουν νίκες.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες περνάνε στο αγώνισμα ασυλίας όπου τα πράγματα είναι εξαιρετικά ζόρικα. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι επιζητούν διακαώς μία νίκη απόψε προκειμένου να μην εμφανιστούν στο συμβούλιου του νησιού με αναμμένες δάδες και αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, θέτοντάς τον στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.
Δείτε το trailer της Κυριακής 23/1 ΕΔΩ
Πάμε τώρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.
Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία 22/1;
Ενώ η αρχική μας πληροφόρηση ήταν πως η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Διάσημοι, σύμφωνα με τη τελευταία διαρρόή η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι οι Μαχητές.
Ποιος είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση;
Ας ξεκινήσουμε με το ότι ο νέος παίκτης έχει αυτή την εβδομάδα ασυλία. Κάπως έτσι, στους Διάσημους κινδυνεύει η Μυριέλλα Κουρεντή λόγω… διαμαχών, αν και ο Βαλάντης έχει φύγει, ενώ και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι στα φαβορί εξαιτίας των αγωνιστικών του επιδόσεων αλλά και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Αθηνά.
Αν έχουμε οριστικό spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση θα ανέβει ΕΔΩ
Survivor spoiler: Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία της Δευτέρας 23/2
