Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 12/1 «Κλείδωσε»: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί εκτός αν... - Gkourou.com Survivor spoiler 12/1 «Κλείδωσε»: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί εκτός αν...

Survivor spoiler 12/1 «Κλείδωσε»: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί εκτός αν...


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τέσσερις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση έχουμε πλέον στο Survivor.
Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Τετάρτη, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Μυριέλα Κουρεντή.

Όμως και οι τρεις παίκτες των Διάσημων παρέμειναν στο παιχνίδι, επειδή ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους. Οι τρεις υποψήφιοι  συνεχίζουν να είναι στον τάκο, μαζί με τους νέους υποψήφιους που προέκυψαν την Δευτέρα 10/1/2022. Όμως το κοινό δεν μπορεί να τους ξαναψηφίσει.

Οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Παρασκευή Σταματοπούλου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Θεωρείστε δεδομένο, λοιπόν, πως η Μυριέλα Κουρεντή , Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν αποχωρούν από το Survivor και η μάχη θα δοθεί με τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες για το ποιος θα αποχωρήσει.

Ποιος παίκτης τελικά αποχωρεί;

Η Παρασκευή Σταματοπούλου συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχωρεί από το παιχνίδι εκτός αν έχουμε ξανά κάποια έκπληξη.

 Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement