Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα,Δημήτρη - Gkourou.com Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα,Δημήτρη

Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα,Δημήτρη


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δύσκολες ώρες πέρασε ο πατέρας του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρης, όταν λόγω υγείας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". 

Την ώρα που ο δημοσιογράφος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και σκάει "βόμβες" για τους αντιπάλους του, ο πατέρας του βίωσε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα, ο ίδιος βίωσε έναν γολγοθά όταν πήγε στο νοσοκομείο με δύσπνοια με πονοκέφαλο. Οι γιατροί τον ξέχασαν σε μια γωνία ένα διπλωμένο φορείο.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κωνσταντάρα

«Πεταμένος χθες στην κυριολεξία σε ένα διπλωμένο φορείο, σε μια γωνιά, ξεχασμένος – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ- μέσα στη δύσπνοια και τον πονοκέφαλο, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την παρουσία της αγαπημένης μου Μένυας Παπαδοπούλου (+26/1/19) που αν ζούσε και ήταν δίπλα μου, θα μου σιγοψιθύριζε λίγο Clapton και Layla. Τρία χρόνια χωρίς τη Μένυα και να τη θυμάσαι σε μια γωνιά ενός νοσοκομείου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

  Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει το Σάββατο


Διαφήμιση - Advertisement